Kolacja firmowa w Borpince
Pozwól zaskoczyć swoich Gości – Rdzenne węgierskie klimaty w zasięgu twojej firmy!
Autentyczna restauracja węgierska prowadzona przez półkrwi węgierkę Beatę Trón-Nowak, która dba by Borpince było prawdziwie węgierskim sercem Warszawy. Szef Kuchni Jarek Ogonowski oferuje unikalny Fine Dining rodem z nad Dunaju, który zachwyci najbardziej wymagające podniebienia. Borpince to dosłownie piwnica win przedwojennej kamienicy warszawskiej, która kryje w sobie potężną bibliotekę blisko 100 etykiet węgierskich win.
Borpince to oryginalne wnętrza, miejsce z klimatem, unikalną atmosferą, nowoczesną kuchnią węgierską, najwyższym standardem obsługi w zaskakująco korzystnych cenach. Borpince to duże wydzielone przestrzenie z jeszcze większymi możliwościami!
- Kolacje biznesowe z węgierskim menu dla 50 osób
- Kolacje z degustacją win prowadzoną przez sommeliera
- Spotkania koktajlowe dla 70 osób
- Spotkania prasowe z prezentacją
- Kameralne lunche biznesowe w ustronnym private roomie
- Restauracja na wyłączność dla 140 osób
W kuchni stawiamy na jakość i pochodzenie używanych produktów, które w otoczce fine dining’owej zapewniają fantastyczne efekty wizualno-smakowe. Menu w Borpince to kilka dynamicznie zmieniających się pozycji jest więc okazja by podążać za sezonem i regularnie próbować nowych potraw.