4 replies
  1. Borpince
    Borpince says:

    To już dziś! Specjalnie na zaproszenie Borpince, specjalnie na dzisiejszą degustację przyjedzie winiarz piwnicy Bock i osobiści zaprezentuje wybór win z winnicy. Zapraszamy!

    Odpowiedz
  2. Łukasz
    Łukasz says:

    Dzień dobry,
    Mimo dużej i wciąż rosnącej konkurencji w samym Villany i całym regionie oraz kraju, Jozsef Bock pozostaje nie tylko jednym z ojców założycieli współczesnego winiarstwa w swojej miejscowości i całych Węgrzech,ale również rozpoznawalnym symbolem wciąż poszukującej, rozwijającej się sztuki winiarskiej pod Fekete Hegy i Harsany Hegy. Jego wina są dopracowane, po prostu wyjątkowe, a przy tym zachowują charakter regionu. Każda wizyta w Villany prowadzi nasze grono sympatyków wina z regionu Baranya obowiązkowo także do Bock Panzio esz Etterem. Dlatego cieszę się na dzisiejsze spotkanie z owocem pracy „rogatego” winiarza z Villany.
    Pozdrawiam

    Odpowiedz
    • Paweł
      Paweł says:

      Kilka razy w roku podróżuję na Węgry, piję praktycznie tylko wina węgierskie – dzisiejsza degustacja będzie niezwykła, jak niezwykłe są wina BOCK!!!!

      Odpowiedz

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Some people training decanting before they serve wine at a wine tasting. This really is very controversial to numerous various wine enthusiasts. Decanting is the method of making wine breathe when you serve it.Some people allow their wine breathe for a couple hours before they serve it. Nevertheless, decanting is not just allowing your wine breathe but it’s when you fill your wine in to a completely different jar to permit the breathing. Some people actually apply a special filter when decanting to remove nasty sediments that might have shaped in the wine http://borpince.pl/klasyka-w-najlepszym-wydaniu-degustacja-win-bocka-30-04-2015/. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *